Pennor till barn i Malawi

omslag Malawi
malawikids 3

Bilder från Mgodi F.P. School, en av två skolor som projektet Pennor till barn i Malawi samarbetar med

Vad har en penna för värde? Jag fick anledning att fundera på det när en släkting till mig kom hem från en resa till Malawi i Afrika. Hon berättade om en pojke .som dansade av glädje, när han fick en penna. Dansade av glädje, för en ”school-pen”. Jag hade nyss slängt trettio stycken, för att de var blå och fula. Då startade jag projektet Pennor till barn i Malawi.

För 100 svenska kronor kan 74 barn i Malawi få varsin bra bläckpenna. För 80 kronor till får de varsin skrivbok också. Möjligheterna efter det är oändliga! Kontakta mig om du är intresserad av att bidra.

Jag jobbar i samarbete med Nanze Children´s services och Zebbie Fagerlind som jag känt sedan barndomen, och jag vet att varje krona vi samlar in går direkt till barnen, inga mellanhänder. Zebbie samarbetar bland annat med FN. Läs gärna mer om det här.

Tusen tack för ditt stöd!

Lämna ett svar