Författarbesök och workshops

Det kreativa skrivandet skapar enorma möjligheter!

Att få skriva med andra är något av det roligaste jag vet! Jag är har en fil.mag i litterär gestaltning från Lunds Universitet samt är utbildad skrivpedagog vid Skurups Folkhögskola och har lång erfarenhet av att arbeta ute i klasser, på bibliotek, idrottsklubbar och företag. 

För skolor och bibliotek

Jag träffar skrivelever i alla åldrar och med helt olika bakgrund. Jag gör författarbesök, arbetar med skapande skola, håller skrivarkurser och workshops för både barn och pedagoger i olika sammanhang. Självklart skräddarsyr jag alla besök efter behov. Ett inspirerande författarbesök, berättarverkstad, karaktärsworkshop, kreativ workshop eller poesikurs – alla möjligheter finns!

Jag föreläser också för pedagoger och bibliotekspersonal och ger tips på hur man kan arbeta med kreativt skrivande i klasser och andra grupper. Självklart gör vi kreativa skrivövningar tillsammans. 

Varmt välkommen med din förfrågan på mail@anetteeggert.se, eller boka mig via författarförmedlingen, där du kan läsa mer om mina besök och kurser.

För företag och organisationer

Det kreativa skrivandet leder till tankar, idéer och visioner som du inte visste fanns! Under 60-90 minuter leder jag medarbetarna genom ett antal kreativa skrivövningar. En rolig och annorlunda utmaning som påverkar såväl välmående som resultat. Skrivpasset leder till både skratt och eftertänksamhet och inte minst till ett ökat kreativt tänkande! Jag träffar såväl mindre grupper samt större samlingar. Övningarna vi gör är enkla och kan utföras av alla. Passar utmärkt under en kick-off eller andra tillfällen där personalen samlas. 

Varmt välkommen med din förfrågan på mail@anetteeggert.se

Handledning

I mån av tid handleder jag skrivelever, både barn, unga och vuxna. Varmt välkommen med en förfrågan på mail@anetteeggert.se så skräddarsyr vi just ditt upplägg!

 

Röster från skolvärlden: 

”Anette Eggert gav oss en fantastisk och inspirerande timme. Hon fångade elevernas intresse direkt och gav dem tips på hur de kan tänka när de skriver både dikter och berättelser.”

Lärare åk 2, Landskrona

”Vi tyckte att det var ett väldigt roligt besök av Anette, väldigt entusiastisk och fångade barnen väldigt bra. De lyssnade och deltog aktivt hela besöket. Kul och får gärna vara ett återkommande inslag!”

Lärare åk 1, Landskrona

”Å min 13-åriga dotters vägnar vill jag tacka för några inspirerande lektioner på Tolvåkerskolan i Löddeköpinge idag. Hon kom hem bubblande av tankar kring text, läsande, berättande och skrivande.  Hon tyckte att du berättade om ditt författarskap på ett kul sätt och att du också lyssnade på dem. Uppgifterna gillade hon också (Hon har berättat i detalj).”
 
Förälder, Löddeköpinge 
 

 

Lämna ett svar