Författarbesök och workshops

Det kreativa skrivandet skapar enorma möjligheter!

Jag träffar skrivelever i alla åldrar och med helt olika bakgrund. Jag gör författarbesök, arbetar med skapande skola, håller skrivarkurser och workshops för både barn och vuxna i olika sammanhang.  Att få skriva med andra är något av det roligaste jag vet! Jag är har en fil.mag i litterär gestaltning från Lunds Universitet samt är utbildad skrivpedagog vid Skurups Folkhögskola och har lång erfarenhet av att arbeta ute i klasser, på bibliotek, idrottsklubbar och företag. 

Här är några röster från de besök jag gjort i skolvärlden: 

”Anette Eggert gav oss en fantastisk och inspirerande timme. Hon fångade elevernas intresse direkt och gav dem tips på hur de kan tänka när de skriver både dikter och berättelser.”

Lärare åk 2, Landskrona

”Vi tyckte att det var ett väldigt roligt besök av Anette, väldigt entusiastisk och fångade barnen väldigt bra. De lyssnade och deltog aktivt hela besöket. Kul och får gärna vara ett återkommande inslag!”

Lärare åk 1, Landskrona

”Å min 13-åriga dotters vägnar vill jag tacka för några inspirerande lektioner på Tolvåkerskolan i Löddeköpinge idag. Hon kom hem bubblande av tankar kring text, läsande, berättande och skrivande.  Hon tyckte att du berättade om ditt författarskap på ett kul sätt och att du också lyssnade på dem. Uppgifterna gillade hon också (Hon har berättat i detalj).”
 
Förälder, Löddeköpinge 
 

 

Självklart skräddarsyr jag alla besök efter behov. Ett inspirerande författarbesök, berättarverkstad, karaktärsworkshop, kreativ workshop eller poesikurs – alla möjligheter finns!

Varmt välkommen med din förfrågan på mail@anetteeggert.se, eller boka mig via författarförmedlingen, där du kan läsa mer om mina besök och kurser.

Lämna ett svar